Pe site-ul web utilizăm cookie, pentru ca să asigurăm siguranţa vizitaturilor.

Mai multe detalii

 

 

Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda

5830 Battonya, Fő utca 121.

Telefon: +3668456126

Fax: +3668456126

Email: romaniskola.batt@gmail.com

Facebook: Magdu Lucian (Román Iskola és Óvoda)


Actualizat: 15-12-2016


 

 

 

 

 

13-2-2017

 

 

Vizita s-a desfățurat într-o atmosferă cordială. Domnul deputat a fost încântat de micul program al copiilor, intrând și domnia sa în cercul de dans al copiilor. Domnul Gheorghe Simonka le-a făcut cadou copiiilor o carte de povești "Istorioare biblice", ba chiar personal la culcare le-a citit o poveste. Ne-am bucurat de această vizită și îl așteptăm cu drag și cu altă ocazie.


Iulia Olteanu

director

 

Iskolánk Bronz Minősítésű Tehetséggondozó Központként Elismerő oklevelet kapott a Bendegúz Gyermek-és Ifjúsági Akadémiától az elmúlt tanév (2015/2016) során elért eredményeiért.

Ezúton is gratulálunk minden pedagógusnak és diáknak és hasonló sikereket kívánunk a következő tanévre.

 


Köszönetnyilvánítás


A Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda kollektívája nevében tisztelettel és nagyrabecsüléssel mondok  köszönetet  Battonya város vezetésének, különösen Marjai János polgármester úrnak, képviselő-testületi tagoknak, battonyai lakosoknak azért a felbecsülhetetlen értékű segítségért és támogatásért, amit az építési munkálatok ideje alatt, illetve az iskolaátadó ünnepség előkészületeihez és megszervezéséhez nyújtottak.


Olteanu Júlia

igazgató

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egészséges Iskolások Battonyán

TÁMOP 6.1.2.A-14/2

 

Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, több célú intézményekben valamint szabadidős, közösségi, oktatásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az iskolán kívüli szereplők bevonásával.

 

 

 

 

 

 

Iskolánk a projekt során szeretne olyan egészségfejlesztő és mozgásprogramokat kínálni az iskolába járó gyerekek részére, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy helyesen gondolkodjanak az egészséges életmódról, mindennapjaik részévé váljon a mozgás, és így egészséges felnőttek lehessenek. Napjainkban népbetegséggé válik a túlsúly, az elhízás, ennek pedig már gátat kell szabni azzal, hogy olyan életmódot sajátítsanak el, amely az egészségre neveli őket (A programok rövid bemutatásához kattintson ide.).

 

A projekt nem csak a gyerekekre, hanem a pedagógusokra is hatással bír, hiszen az egészséges életmódot együtt fogják elsajátítani. Célunk, hogy a szülők is kapjanak ebből a szemléletből. Némely programba külső partnereket is bevonunk.

Bízunk abban, hogy a projekt időszak végére egy egészségesebb életszemlélet alakul ki minden érintettben.

 

A programban szereplő projektekről részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesaj
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire, şi apoi lăsat în libertate deplină.
Rudolf Steiner

Calendar
 
Contact
Román Általános Iskola és Óvoda
5830 Battonya, Fő utca 121
Telefon: +3668456126
Fax: +3668456126
Email:
romaniskola@fabinet.hu Observaţii şi sesizări:
romiskadmin@gmail.com
Poze la întâmplare
"Bűvész járt az óvodában"