Pe site-ul web utilizăm cookie, pentru ca să asigurăm siguranţa vizitaturilor.

Mai multe detalii

 

 

Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda

5830 Battonya, Fő utca 121.

Telefon: +3668456126

Fax: +3668456126

Email: romaniskola.batt@gmail.com

Facebook: Román Iskola Battonya


Actualizat: 18-03-2016


 

 

Vizita Comisiei Permanente a Naționalităților din Parlamentul Ungariei

 

Reprezentanții Comisiei Permanente a Naționalităților din Parlamentul maghiar au efectuat o vizită de lucru la instituția noastră pe data de 05.10.2016. Scopul vizitei a fost observarea lucrorilor realizate în cadrul școlii noastre în vară. Oaspeții au fost impresionați de sălile de clase, de cabinete, de laboratoare, de bibliotecă și de sala de mese dar și de bogăția echipamentelor informaționale  și de mobilier. Cuvinte de laudă am primit pentru tot ceea ce s-a efectuat dar și pentru activitatea zilnică. Climatul familiar, apropiat de copii al școlii și al grădiniței a fost apreciat de vizitatorii noștri. Instituția noastră a făcut promisiunea de a păstra și de a transmite valorile materiale și cultural-intelectuale generațiilor viitoare.

 

 

 

 

Iskolánk Bronz Minősítésű Tehetséggondozó Központként Elismerő oklevelet kapott a Bendegúz Gyermek-és Ifjúsági Akadémiától az elmúlt tanév (2015/2016) során elért eredményeiért.

Ezúton is gratulálunk minden pedagógusnak és diáknak és hasonló sikereket kívánunk a következő tanévre.

 


Köszönetnyilvánítás


A Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda kollektívája nevében tisztelettel és nagyrabecsüléssel mondok  köszönetet  Battonya város vezetésének, különösen Marjai János polgármester úrnak, képviselő-testületi tagoknak, battonyai lakosoknak azért a felbecsülhetetlen értékű segítségért és támogatásért, amit az építési munkálatok ideje alatt, illetve az iskolaátadó ünnepség előkészületeihez és megszervezéséhez nyújtottak.


Olteanu Júlia

igazgató

 


 

31-08-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egészséges Iskolások Battonyán

TÁMOP 6.1.2.A-14/2

 

Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, több célú intézményekben valamint szabadidős, közösségi, oktatásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az iskolán kívüli szereplők bevonásával.

 

 

 

 

 

 

Iskolánk a projekt során szeretne olyan egészségfejlesztő és mozgásprogramokat kínálni az iskolába járó gyerekek részére, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy helyesen gondolkodjanak az egészséges életmódról, mindennapjaik részévé váljon a mozgás, és így egészséges felnőttek lehessenek. Napjainkban népbetegséggé válik a túlsúly, az elhízás, ennek pedig már gátat kell szabni azzal, hogy olyan életmódot sajátítsanak el, amely az egészségre neveli őket (A programok rövid bemutatásához kattintson ide.).

 

A projekt nem csak a gyerekekre, hanem a pedagógusokra is hatással bír, hiszen az egészséges életmódot együtt fogják elsajátítani. Célunk, hogy a szülők is kapjanak ebből a szemléletből. Némely programba külső partnereket is bevonunk.

Bízunk abban, hogy a projekt időszak végére egy egészségesebb életszemlélet alakul ki minden érintettben.

 

A programban szereplő projektekről részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesaj
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire, şi apoi lăsat în libertate deplină.
Rudolf Steiner

Calendar
 
Contact
Román Általános Iskola és Óvoda
5830 Battonya, Fő utca 121
Telefon: +3668456126
Fax: +3668456126
Email:
romaniskola@fabinet.hu Observaţii şi sesizări:
romiskadmin@gmail.com
Poze la întâmplare
Tabără de lectură - Ediţia I. -

"Barátunk, a számítógép"

Ziua Mamei (2014-05-07)

Carnaval 2016