BÁZISINTÉZMÉNY


 

 

AZ „OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE"


2017. január 31-én pályázatot nyújtottunk be az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központhoz az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye" cím elnyeréséért az óvodával és az általános iskolával.

A pályázatban bemutattuk a nevelőtestület munkáját, képzettségi mutatóit, szakmai eredményeit, innovációs tevékenységeit, bemutattuk intézményünk infrastrukturális helyzetét, szakmai kapcsolatrendszerét, és bemutattunk néhányat intézményünk jó gyakorlataiból is. „A rendkívül magas színvonalú pályaművek közül" az Oktatási Hivatal mind az óvodánkat, mind az iskolánkat érdemesnek ítélte az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye" cím viselésére. A cím ünnepélyes átadására 2017. április 20-án került sor Budapesten a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban a Tavaszi Nemzetiségi Pedagógiai Napok keretén belül.

A bázisintézményi cím viselése egyben kötelezettséget is jelent, melynek szívesen teszünk eleget. Vállalásaink között szerepel a jó gyakorlatok megismertetése, tudásmegosztás, szakmai napok, konferenciák, bemutató foglalkozások, órák szervezése, szakmai anyagok készítése, stb. Célunk a román nemzetiségi nevelés-oktatás színvonalának emelése, az identitástudat erősítése, a hagyományápolás. Nevelőtestületünk minden tagja elkötelezte magát egy szebb, egészségesebb és jobb jövő mellett.


KAPCSOLÓDÓ ALBUMOK:

 

Pe drumuri noi
Simpozion şi curs de perfecţionare 
2017
Şcoala Generală şi Grădiniţa Romănâ Lucian Magdu
Oficiul Educaţional 
Centrul Pedagogic pentru Naţionalităţi


Sponzori:

Şcoala Generală şi Grădiniţa Română „Lucian Magdu"
Fondul de Subvenţii al Resurselor Umane (EMET)
Oficiul Educaţional Centrul Pedagogic pentru Naţionalităţi
Autoguvernarea Română Bătania
Traian Cresta (Reprezentantul Naţionalităţii Române)

 

GALERIE FOTO

 

 

"Szaknyelvi Továbbképzés Közismereti Tantárgyakból"


A Magyarországi Románok Országos Önkormányzata által szervezett "Szaknyelvi Továbbképzés Közismereti Tantárgyakból" című továbbképzés elméleti részének (második felének) megtartásához intézményünk adott otthont.

 

GALERIE FOTO

DESCĂRCARE

 

Mesaj
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire, şi apoi lăsat în libertate deplină.
Rudolf Steiner

Calendar
 
Contact
Román Általános Iskola és Óvoda
5830 Battonya, Fő utca 121
Telefon: +3668456126
Fax: +3668456126
Email:
romaniskola@fabinet.hu Observaţii şi sesizări:
romiskadmin@gmail.com
Poze la întâmplare
Sérülés-megelőzési programok

Carnaval 2014

Periniţa

Bal Românesc 2017